Skip to main content


 
Doncs a mi em mereix més respecte un independentista que s'abstingui a votar en unes eleccions nyoles que un que voti partits botiflers.
Goita!

Primer s'ha de saber que consideres partit botifler. Prodria ser un partit que no té ningú a la presó i tot i saben que una persona entraria a la presó varen abstenir-se en unes votacions?

Botifler és aquell que té les galtes molt grosses, com ara els que menteixen repetidament.

Botifler es una paraula que molta gent no te ni idea que vol dir. Mentir i tirar la pedra i amagar la mà hi han grups com la #CUP que ho saben fer molt bé. A nivell municipal et puc dir casos de deixar un ajuntament amb deutes estratosfèrics menters ells es pagaven cursos fins i tot de cuina.
He estat en assemblees de la #CUP i la veritat es que em recorden molt les que feien els de Podemos en els seus inicis fins i tot en les seves mentides.
#cup

Podria ser un partit que es diu assembleari té una persona "autoexiliada" per fer propaganda i prou? Perquè l'Anna Gabriel no la ficarien a la presó per el delicte que se l'imputa.

Saben que l'abstenció va fer entrar #VOX al parlament andalús, no se com collons és dona aquest raonament.
#vox

Ah! Per tu hi ha diferència entre neofranquistes, franquistes de la vella escola i social franquistes...
Me l'expliques? Jo no la sé veure.

Jo no dic a qui s'ha de votar, ni molt menys faltaria més. El que dic es que el no anar a votar es donar vots a #VOX. De vegades els que farden de independentiestes son els que menys ho son. El cas de la #CUP es ben clar. Que han fet de bo en tot aquest temps que portem de procés a part de possar pals a les rodes i dir el que han de fer els altres mentres ells acaten les sentencies dels tribunals ( Alcaldessa de Berga)?
#vox #cup

Després de informar-me sobre el tema del #PlanZen a #Euskadi i veien les actuacions de grups com la #CUP, no es descabellat pensar en una complicitat amb moviments unionistes. Que els de la #CUP pregonin l'abstenció saben com va anar #Andalusia es molt sospitós.

De segur que no serà per votar a #VOX per el fet de no haver anat a votar. El tema de la #CUP el trec perquè son els únics que pregonen l'abstenció en les eleccions en el estat espanyol. Sembla mentida però estan fent el joc a #VOX
#vox #cup