Skip to main content


 
Hi ha una maquinària bèl·lica en marxa: vol empantanegar com més millor el conflicte català. Utilitza una retòrica i referents que apunten a la guerra civil o com a mínim a la gestió violenta i colonial d'aquest. No dubten en mentir i manipular a plena llum del dia. Em fa la pinta que aquesta actitud busca preparar la població per justificar accions armades o policials d'"excepció". Excepció que esdevindrà norma i afectarà als propis que la volien per a Catalunya. D'això va el terrorisme, p.ex.
Image/Photo

@nestort i qui no he vegi així és cec

@nestort Això els podria portar en un enfrontament tipo #Euskadi. Tal com pinten les ultimes noticies rebudes a #Euskadi no crec que l'estat espanyol sigui capaç de tenir dos frons oberts al mateix temps.

@Obiols
Mantenir-los, potser no. Obrir-los, de segur que sí: continuen pensant amb els collons.
@nestort

@Obiols
Jo últimament no pare de pensarlo. El discurs amb ETA era que tot era negociable desde la pau i la no violència i amb Catalunya no és tolera ni la figura d'un mediador.
@nestort

@Lancerfanel @nestort Perquè hi havia violencia i tenien l'excusa perfecta . Un cop acabat amb #ETA han de buscar altres alternatives per mantenir l'uniat del país. La pregunta es sí #Espanya es pot permetre el luxe de mantenir dos fronts violents a l'hora . Dues organitzacions fent guerra de guerrilles contra l'estat. No hi hauria #PlanZen que pogués impedir-ho.